02 80 50 380 info@ospo-slb.si

 

Ker je naša šola kraj, kjer se rojevajo prijateljstva, ki nas povezujejo in delajo šolsko okolje posebno, smo letošnji dan šole posvetili vsem našim prijateljem.

Naše prijateljstvo smo ponazorili s pisanim drevesom, ki se je bohotilo na odru za nastopajoče in smo ga ustvarjali vsi učenci, učitelji ter ostali zaposleni OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica.

To “drevo življenja” raste na našem šolskem dvorišču in korenine razširja v globino zemlje, katere segajo globoko v naša srca, veje pa se razprostirajo v vse smeri ter nam ponujajo oporo in zavetje v vseh življenjskih trenutkih.  A vsak list na drevesu nosi svojo zgodbo, ki se prepleta z radostmi in izzivi ter novim znanjem in dosežki, ki so rezultat skupnega truda, podpore in vzajemnega spoštovanja med nami vsemi.

Najboljše rezultate in uspehe, ki so jih dosegli učenci, smo predstavili na prireditvi. Vsi dosežki bodo objavljeni tudi v prilogi Panorame Petica.

Prireditev so popestrili učenci z raznolikimi točkami in izjemnimi nastopi, v katerih so blesteli s svojimi: literarnimi, glasbenimi, pevskimi, plesnimi, igralskimi in športnimi talenti, kjer so želeli poudariti pomen prijateljstva in dobrih odnosov, ki so pomemben del šolskega vsakdana.

Nagovorila nas je tudi naša ravnateljica gospa Nadja Stegne. Tudi ona je  povedala, da skozi skupne izkušnje rastemo in se razvijamo kot posamezniki, kjer hkrati oblikujemo trajne vezi in gradimo nepozabne spomine.

Zahvaljujemo se vsem, ki so kakorkoli pomagali pri prireditvi – učencem, povezovalcema programa, mentorjem, delavcem šole, staršem in obiskovalcem prireditve.

Hvala vsem, ker ste del naše izjemne šolske družine!

Dostopnost