02 80 50 380 info@ospo-slb.si

 

V Zvezi prijateljev mladine Maribor se že aktivno pripravljajo na poletne počitnice na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč.

Prijave za letovanje otrok bodo na ZPM pričeli zbirati v ponedeljek, 13. maja 2024, ob 11. uri. Prijava bo možna samo s spletno prijavnico, ki bo objavljena na njihovi spletni strani – www.zpm-mb.si.

Za občino Slovenska Bistrica, ki subvencionira letovanje je potrebno prijavnico, ki jo boste po zaključeni prijavi prejeli na vaš e-mail naslov (ki ga boste vpisali na prijavnico), skupaj z veljavno odločbo o otroškem dodatku posredovati na osnovno šolo. Ko se posamezna izmena zapolni, prijava za tisti termin ni več možna. Možna pa je prijava na čakalno listo za posamezno izmeno, dokler se tudi čakalna lista ne zapolni.

Napotitve otrok na zdravstveno letovanje bodo pri njihovih osebnih zdravnikih možne od 13. maja 2024, zato starši to uredite čim prej, saj imajo zdravniki omejeno število potrdil. Zdravniki potrdila posredujejo na ZPM Maribor in niso vezana na postopek prijave otroka na letovanje in izbiro izmene, ki ga starši/skrbniki opravijo preko spletne aplikacije. Zdravnik izda potrdilo, da je otrok upravičen do zdravstvenega letovanja in ga pošlje na ZPM Maribor, starši/skrbniki pa morajo otroka na letovanje sami prijaviti preko spletne aplikacije.

 

V primeru nejasnosti in dodatnih vprašanj se obrnite na šolsko svetovalno službo.

 

Dostopnost