02 80 50 380 info@ospo-slb.si

 

Gledališka skupina Miškolinke se je odločila, da v letošnjem šolskem letu za gledališko revijo ustvari in oblikuje svojo lastno gledališko igro.

Ideja in osnutek igre je nastal že konec preteklega šolskega leta, za nadaljevanje pa smo si načrtovali daljše skupno delo v šoli, in sicer 22. in 23. 9. 2023. Dvodnevno delo smo si ob pisanju in ustvarjanju glasbe popestrili z mini tekmovanjem (Masterchef), v katerem so punce pripravile različne slaščice. Slaščice so bile vrhunsko pripravljene in zelo okusne. Pripravili smo tudi izziv v okušanju hrane z zaprtimi očmi. Za zabavo in ples sta poskrbela ˝ miškolina˝, ki sta pripravila plesišče, lučke in dobro plesno glasbo. Kljub njunem pestrem glasbenem ustvarjanju na različnih glasbilih sta se odločila, da se tudi onadva pomerita v peki slaščic in nam spekla zelo okusen bananin kruh.

Večer je zelo hitro minil, tako da nam vsega, kar smo načrtovali, ni uspelo izvesti. Planirali smo še ogled filma ob gori kokic. Žal nam je zmanjkalo časa, tako da si bomo privoščili še eno popoldne v šoli in še to izpeljali. Obljuba dela dolg.

Naslednji dan je potekal malo bolj umirjeno. Po zajtrku je sledilo pospravljanje, čajanka ob pisanju besedila in pogostitev gospe ravnateljice.

Rada bi se zahvalila vsem mojim ˝miškolinom˝ za čudovito in nepozabno druženje, polno veselja in zabave.

Zahvala tudi naši gospe ravnateljici, da nam je omogočila naše druženje in spanje v šoli ter Mateji Ivič in Bernardi Skrbiš za pomoč pri izvedbi.

 

Spanje v šoli je res zabavno in šola je ponoči prav čarobna!

 

Mentorica: Rahela Loncević

Filmček!

Dostopnost