02 80 50 380 info@ospo-slb.si

 

V četrtek, 6. 6. 2024, smo slovesno zaključili letošnjo bralno sezono za učence 4. in 5. razreda. Bralno značko je v letošnjem letu opravilo kar 135 učencev, to je: 63 četrtošolcev in 72 petošolcev. Učenci so si za nagrado ogledali dve čudoviti avtorski lutkovni predstavi, kjer so uživali v magičnem svetu ročno izdelanih lutk in se navdušili nad izjemnimi nastopi lutkarjev. Vsaka predstava je prinesla svojo edinstveno zgodbo ter pustila nepozaben vtis na vse prisotne. Prva predstava, “Kurnik”, je bila izvedena s strani mlajših učencev, druga predstava, “Lučka”, pa je bila izvedena s strani starejših učencev, Lutkovne skupine Venčeselj, obe s POŠ Zgornja Ložnica, ki delujeta pod mentorstvom in v režiji Tomaža Ozimiča.

Z navdušenjem in ponosom čestitamo vsem učencem, ki so opravili bralno značko!

Ob tem se iskreno zahvaljujemo učiteljicam mentoricam bralne značke za motivacijo, spodbudo in za čas, ki so si ga vzele, da so prisluhnile vsem zgodbam, ki so jih čez celo leto pripovedovali naši učenci!

Hvala tudi učenkama 6. razreda: Lari Klinc in Gaji Timošek, ki sta se več kot odlično odrezali pri vodenju prireditve, Gaja nas je med prireditvijo razveselila še s svojim čudovitim glasom in pesmijo.

Naj vas knjige tudi v prihodnje navdihujejo in vam odpirajo vrata k novemu znanju!

Dostopnost