Tekmovanje v znanju španskega jezika A ver si lo sabes

Tik pred koncem šolskega leta so nekateri učenci sedmih, osmih in devetih razredov, ki se na naši šoli v okviru izbirnega predmeta učijo špansko, tekmovali v znanju španskega jezika.

Na tekmovanju so preverili njihovo poznavanje španskega jezika in kulture (kulinarike, glasbe in tudi geografije). Tekmovanje je mednarodno, saj so se ga udeležili tudi učenci španščine iz Italije, Madžarske, Češke in Poljske.

V devetem razredu sta zlato priznanje dosegli Ajda Motaln Godec (tudi letos je dosegla vse točke) in Anika Vidmajer, Ema Šljivar je dosegla srebrno priznanje, Zala Kapun pa bronasto. Ajda je letos sodelovala tudi na španski bralni znački Epilectura in dosegla srebrno priznanje.

V osmem razredu zlatega priznanja nismo podelili, srebro priznanje pa sta dosegli Coralisnet Caraballo Gomez in Ana Mušič.

V sedmem razredu sta vse točke dosegli Johana Unuk in Paulina Potočnik, zlato priznanje pa sta prejeli še Gala Aurednik in Eva Goričan. Srebrno priznanje smo podelili Luni Dobošič, Zali Krempl, Evi Drevenšek, Viti Jelen Knezović, Hani Turk in Katarini Vidmar.

Čestitamo! !Enhorabuena!
20220523 13245120220523 133444

Maja Kodrič Crnjakovič, profesorica španskega jezika (izbirni predmet ŠPANŠČINA)
14.6.2022 | Število ogledov: 85


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (30.6.2022)
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 30.6.2022, 8:42:5
obiskovalec: 3027884
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net