OBVESTILO O ZAČETKU POUKA

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Novo šolsko leto je pred vrati. Želimo, da vrata pridobivanja znanja in spletanja novih prijateljstev ostanejo odprta vso šolsko leto 2021/2022. Zato se bomo kot šola in kot vsak posameznik potrudili, da ohranimo zdravje in premagamo epidemijo.

Pričakujemo vas v sredo, 1. septembra 2021, pred šolo. Prosimo, da v šolo pridejo le zdravi otroci.

Na PŠ Zgornja Ložnica se prvošolčki s starši zberejo ob 8.05 na igrišču pred telovadnico. Učenci od 2. do 9. razreda začnejo s poukom ob 7.55 in gredo po prihodu v šolo v matične učilnice.

Na matični šoli se prvošolčki zberejo skupaj s starši ob 9.00 pred šolo, kjer jih bodo sprejele razredničarke. Ostali učenci se zberejo ob 8.20 na prostoru okrog šole, kjer bodo postavljene table z imeni oddelkov. Sprejeli jih bodo razredniki in jih pospremili v matične učilnice. Zaradi obnove športne dvorane je zaprto celotno parkirišče ob njej in ni možen dostop do šole s te strani. Starše prosimo, da uporabite okoliška parkirišča in do šole pridete peš. Dostop do šole je možen preko Kopališke ulice (parkiranje pri kopališču) ali iz Partizanske ulice (nasproti stare telovadnice) ali skozi park. Prosimo vas za potrpežljivost in upoštevanje prometnih predpisov, da bo poskrbljeno za varnost vseh v prometu.

Prvi šolski dan bodo vsi učenci imeli štiri ure pouka.

Vsi učenci naj imajo prvi šolski dan s seboj zaščitno masko, beležko, pisalo in šolsko torbo za učbenike.

Avtobusni prevozi bodo glede na lansko šolsko leto ostali nespremenjeni, obvezno je nošenje zaščitnih mask za vse vozače. Svetujemo, da učenci prihajajo v šolo peš ali s kolesom.

Prvi šolski dan zajtrka in kosila ne bo. Podaljšano bivanje prvi šolski dan ne bo organizirano, poskrbeli bomo za varstvo učencev. Pri vseh dejavnostih bomo upoštevali navodila NIJZ glede preprečevanja okužb s COVID-19.

Učitelji in vodstvo šole želimo vsem učencem v novem šolskem letu 2021/2022 veliko zdravja, uspeha in dobrega počutja. Z veseljem vas pričakujemo.

Vodstvo šole
26.8.2021 | Število ogledov: 13


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (13.8.2022)
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 13.8.2022, 17:13:26
obiskovalec: 3052781
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net