POUK NA DALJAVO - OBVESTILO STARŠEM

Spoštovani starši,
predvidoma od četrtka, 1. 4. 2021 in do nedelje, 11. 4. 2021, je ponovna prepoved zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zaradi česar bo izobraževanje v tem času potekalo ponovno na daljavo. Izobraževanje bomo tudi sedaj izvajali preko aplikacij v Oblaku 365.

V skladu z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport moramo osnovne šole v tem času organizirati nujno varstvo za učence od 1. do 3. razreda. Nujno varstvo se organizira za otroke in učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (UL RS št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah. Odlok določa, da se zaposlitev staršev ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca, kar pomeni, da morajo starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) šoli predložiti ustrezno potrdilo o zaposlitvi. Potrdilo delodajalca je priloga tega dokumenta. Prosimo, da si ga natisnete, izpolnite in ga potrjenega s strani delodajalca čim prej vrnete v skenirani obliki na šolo. Brez tega potrdila otrok ne more biti v nujnem varstvu. Za vse učence, ki bodo v nujnem varstvu bo organizi
rana malica in kosilo. Nujno varstvo bo potekalo vsak dan od 7.00 do 15.00 na matični šoli.

Šola bo organizirala tudi pripravo toplih obrokov za vse učence, ki se izobražujejo na daljavo. Prevzem toplih obrokov bo od 13.00 do 14.00 na matični šoli kot je bilo že prej (potrebujete svojo posodo za hrano). Tisti, ki bi želeli prevzeti topli obrok se morate prijaviti preko naslednje povezave:
https://www.1ka.si/a/335428

Za vse ostale, ki ne želite toplih obrokov, bodo vsi obroki v šoli avtomatsko odjavljeni.

Upamo, da se v ponedeljek, 12. 4. 2021, spet vsi vidimo v šoli.

S spoštovanjem,
Tatjana Pufič, prof.


Priloga:

- potrdilo delodajalca
30.3.2021 | Število ogledov: 112


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (14.6.2021)
Zajtrk:
koruzni kosmiči z mlekom, sadje
Malica:
sirova štručka, jabolčni sok, nektarine
Kosilo:
goveja juha, govedina v čebulni omaki, kus kus, zelena solata
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 14.6.2021, 11:24:8
obiskovalec: 2769019
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net