POUK NA DALJAVO
Spoštovani starši,
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je določilo, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.
Že pred pričetkom jesenskih počitnic smo uspešno delali na daljavo z učenci od 6. do 9. razreda. Kot smo vas obvestili že v septembru, poteka delo na daljavo v letošnjem šolskem letu preko Oblaka 365 in aplikacije Teams. Večina učencev je že vpisanih v omenjeno orodje. Vse tiste starše, ki še niste vpisali svojih otrok v Oblak 365 in Office 365, pa vas prosimo, da to storite čim prej. Navodila za vpis so objavljena na spletni strani šole. V primeru, da imate pri vpisu kakršnekoli težave, se obrnite na računalnikarja preko elektronske pošte vili.krajnc@ospo-slb.si.
Delo na daljavo bo potekalo po urniku kot ga imajo učenci posameznega oddelka. Razredniki in razredničarke ter drugi učitelji bodo z vami, starši, komunicirali preko Komunikacije v eAsistentu. Prosimo, da spremljate njihova navodila in priporočila.
Za vse učence, ki bi potrebovali kosilo, bo šola pripravljala topel obrok tudi v času dela na daljavo. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport nam je posredovalo navodila, da se morajo vsi učenci na topel obrok tudi prijaviti. S prijavo na topel obrok starši soglašate, da občina in šola podatke uporabimo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.
Učenci ali njihovi starši topel obrok prevzamejo na šoli. Prevzem kosil bo potekal samo na matični šoli od 13.00 do 14.00. Za prevzem toplega obroka potrebujete higiensko ustrezno transportno posodo, ki si jo priskrbite sami. Topli obroki bodo prilagojeni transportu z upoštevanjem Smernic zdravega prehranjevanja v šolah. Vsi učenci ali starši, ki bodo prišli po kosilo, morajo biti zdravi in morajo nositi zaščitno masko. Pri prevzemu bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ. Prosimo, da ob prevzemu upoštevate protokol, ki bo vzpostavljen. V primeru, da učenec ne bo prišel po kosilo, ste ga pa prijavili na topel obrok, morate zanj za vsak dan odjaviti obrok, kot ste to delali do sedaj.
Prijavo na topel obrok v času dela na daljavo uredite preko spodnje povezave do sobote, 7. 11. 2020 do 12.00:

https://www.1ka.si/a/306334

Želimo si, da bi se epidemiološka slika čim prej popravila v tej meri, da bi lahko vsi učenci prisostvovali pouku v šoli in opravljali vse dejavnosti po lastnih željah. Dokler to ni možno, poskrbimo za lastno zdravje in zdravje drugih z upoštevanjem vseh navodil za preprečevanje širjenja korona virusa. Samo s skupnimi močmi lahko premagamo vse ovire.

Ostanite zdravi in optimistični!

S spoštovanjem,
Tatjana Pufič, prof.

6.11.2020 | Število ogledov: 66


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (13.5.2021)
Zajtrk:
črni kruh, topljeni sir, sveži korenček, čaj
Malica:
jabolčna blazinica, bio kefir, breskve - šolska shema: jogurt
Kosilo:
juha milijon, svedrčki s paradižnikovo omako, sir, zelena solata s koruzo
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 13.5.2021, 17:7:20
obiskovalec: 2744009
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net