Obvestilo o delu z Office365

Spoštovani starši,
na izvedenih roditeljskih sestankih so vas razredničarke in razredniki ter ravnateljica informirali, da bomo v letošnjem šolskem letu, v kolikor bo prišlo do dela na daljavo, uporabljali Office 365. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je zakupilo omenjene licence za vse vzgojno- izobraževalne ustanove, zato bomo te oblačne storitve uporabljali na naši šoli za morebitno delo na daljavo.
Starši ste nas obvestili, da ste s strani eAsistenta dobili obvestilo o izbiri uporabe njihovih storitev za starše. Zaradi komercialnosti so vas usmerjali na plačljivi paket eAsistent PLUS. Tudi v tem šolskem letu bomo eAsistent uporabljali za osnovnošolsko dokumentacijo in komunikacijo z vami (starši), ne pa za poučevanje na daljavo. Vse to omogoča osnovni paket, ki je brezplačen. V primeru, da ste na svojem profilu označili testno verzijo plačljivega paketa eAsistent PLUS, vas bodo ob koncu meseca ponovno pozvali k odločitvi. Tisti starši, ki ste že izbrali eAsistent PLUS pa lahko svojo odločitev tudi spremenite preko elektronskega naslova: starsi@easistent.com.
Komunikacija z učenci in morebitno delo na daljavo bosta potekala preko orodij Oblaka 365, ki ni povezan z eAsistentom. Učenci od 4. razreda dalje bodo AAI prijavo v Oblak 365 opravili v šoli, kjer se bodo tudi seznanili z vsemi orodji, ki jih aplikacija omogoča. Za učence od 1. do 3. razreda bomo posredovali navodila staršem, kako se izvede prijava.
Uporaba orodij v Oblaku 365 bo namenjena delu v šoli in v primeru odrejenega dela na daljavo. Pri krajših individualnih odstotnostih ravnamo kot do sedaj (fotokopije, prepisi od sošolcev …).

S spoštovanjem,
Tatjana Pufič, prof.


Dopis
18.9.2020 | Število ogledov: 38


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (8.3.2021)
Zajtrk:
žemljica, suha salama, čaj
Malica:
bio kefir, buhtelj z marmelado, pomaranče
Kosilo:
juha milijon, piščančji paprikaš, peresniki, zeljna solata s korenčkom
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 8.3.2021, 16:13:57
obiskovalec: 2701085
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net