OBVESTILO O ZAČETKU POUKA
OBVESTILO O ZAČETKU POUKA

Dragi učenci, spoštovani starši!

V torek, 1. septembra 2020, bo prvi šolski dan. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je z Zavodom RS za šolstvo in NIJZ določilo, da bomo šolsko leto 2020/2021 začeli po modelu B. Vsi učenci se bodo izobraževali v šoli z omejitvami, ki se nanašajo na vzdrževanje higienskega režima in izvajanje preventivnih ukrepov.

Prosimo, da v šolo pridejo le zdravi otroci. Staršem vstop v šolo ni dovoljen.

Na matični šoli se prvošolčki zberejo skupaj s starši ob 9.15 pred šolo, kjer jih bodo sprejele razredničarke. Ostali učenci se zberejo ob 8.20 na prostoru okrog šole, kjer bodo postavljene table z imeni oddelkov. Sprejeli jih bodo razredniki in jih pospremili v matične učilnice.

Na PŠ Zgornja Ložnica se prvošolčki s starši zberejo ob 8.00 na igrišču pred telovadnico. Učenci od 2. do 9. razreda gredo po prihodu v šolo v matične učilnice. Zanje se pouk začne ob 7.55.

Prvi šolski dan bodo vsi učenci imeli štiri ure pouka.

Vsi učenci naj imajo prvi šolski dan s seboj beležko, pisalo in šolsko torbo za učbenike. Učenci od 6. do 9. razreda morajo imeti tudi zaščitno masko (lahko šal ali ruto), s katero bodo vstopili v šolo. Zaradi preprečevanje okužb s COVID-19 bodo učenci v začetku šolskega leta v šoli obuti.

Avtobusni prevozi bodo glede na lansko šolsko leto ostali nespremenjeni, obvezno je nošenje zaščitnih mask za vse vozače. Svetujemo, da učenci prihajajo v šolo peš ali s kolesom.

Prvi šolski dan zajtrka in kosila ne bo. Podaljšano bivanje prvi šolski dan ne bo organizirano, poskrbeli bomo za varstvo učencev. Pri vseh dejavnostih bomo upoštevali navodila NIJZ glede preprečevanja okužb s COVID-19.

Učitelji in vodstvo šole želimo vsem učencem v novem šolskem letu 2020/2021 veliko zdravja, uspeha in dobrega počutja. Z veseljem vas pričakujemo.

Dopis staršem


Vodstvo šole
28.8.2020 | Število ogledov: 46


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (14.6.2021)
Zajtrk:
koruzni kosmiči z mlekom, sadje
Malica:
sirova štručka, jabolčni sok, nektarine
Kosilo:
goveja juha, govedina v čebulni omaki, kus kus, zelena solata
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 14.6.2021, 11:41:23
obiskovalec: 2769038
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net