LETOVANJE OTROK V VIRC POREČ in DMZ POHORJE

Obveščamo vas, da v četrtek, 21. 5. 2020, ZPM Maribor prične sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč.

Če bodo starši želeli uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, bodo morali ob prijavnici poslati tudi ustrezne dokumente (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku), skladno z navodili občin, kjer imajo stalno bivališče.

INFORMACIJA O ZAČETKU ZBIRANJA PRIJAV
Zaradi letošnjih izrednih razmer starše/prijavitelje iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče) prosimo, da poleg tega, da prijavnico oddajo na osnovni šoli ali občini, kjer imajo stalno bivališče, jo po pošti ali skenirano po elektronski pošti letovanja@zpm-mb.si pošljejo istočasno še na ZPM Maribor. Tako bodo imeli enake možnosti kot ostali prijavitelji, da si pravočasno zagotovijo mesto v želeni izmeni.

Obvestilo za starše o začetku in poteku zbiranja prijav in predvidene organizacije letovanj je objavljeno na spletni strani ZPM Maribor (https://zpm-mb.si/novice-dogodki/informacija-o-zacetku-zbiranja-prijav-na-letovanja/).

POSTOPEK ODDAJE PRIJAVNIC ZA OŠ POHORSKEGA ODREDA SLOVENSKA BISTRICA – ZA OBČINO SLOVENSKA BISTRICA

Prijavnico, ki je priložena obvestilu in kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku starši oddajo na matični osnovni šoli (subvencioniranje je možno za otroke, ki imajo stalno bivališče in obiskujejo osnovno šolo v občini Sl. Bistrica); skenirano/kopirano prijavnico pa pošljejo tudi na ZPM Maribor za zagotovitev izmene.

Prijavnica za Občino Slovenska Bistrica je prilagojena (prijavnice, ki so dostopne na spletni strani ZPM Maribor so drugačne), zato obvezno izpolnite obrazec, ki je priloga temu obvestilu! Obvestilu sta priloženi dve prijavnici (VIRC Poreč in DMZ Pohorje). Bodite pozorni na to, katero boste izpolnili.

Prosimo vas tudi, da prijavnico izpolnite na način, da obkrožite tudi nadomestni termin. Ker v času zbiranja prijav, še ni znano, koliko otrok bo sploh lahko odšlo v izmeno, bodo zbrane prijavnice podlaga za pripravo posameznih izmen.
Prijavnice bodo na ZPM sprejemali in evidentirali po vrstnem redu, kot bodo prihajale po e-pošti ali po navadni pošti. (Tisti starš, ki bo prej oddal popolno vlogo, bo otroku prej zagotovil termin, in si s hitro prijavo tudi zagotovil možnost za subvencioniranje.)

Prijavnico (original) čimprej (najkasneje do petka, 5. 6. 2020) pošljite na naslov šole (OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, Kopališka ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica). Sredstva so omejena, zato vas naprošamo, da prijavo pošljete do zgoraj navedenega datuma.

Za več informacij se lahko obrnete na šolsko svetovalno delavko Tadejo Pregl (po e-mailu: tadeja.pregl@ospo-slb.si ali na telefonsko številko 02 80 50 369, vsak delovnik med 9. in 12. uro).

ZDRAVSTVENO LETOVANJE

Za zdravstveno letovanje morajo starši za otroka, ki je do tega upravičen, pridobiti ustrezno zdravniško potrdilo, ki ga poda otrokov izbrani zdravnik na osnovi razpisnih pogojev ZZZS in zapisov v medicinski dokumentaciji. Potrdilo za zdravstveno letovanje starši uredijo pri otrokovem osebnem zdravniku, postopki potekajo po navodilih posameznih zdravstvenih domov in zdravnikov koncesionarjev. Zaradi trenutnih razmer so postopki pri zdravnikih letos drugačni, za podrobnejše informacije se prosimo po telefonu ali e-pošti obrnite na ambulanto otrokovega izbranega zdravnika.
Več informacij: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/zdravstveno-letovanje-v-virc-porec-in-na-dmz-pohorje-2020/

Informacija o zbiranja prijav za letovanje ZPM MB

Pogoji-DMZ POHORJE 2020

Pogoji-VIRC POREČ 2020

PRIJAVNICA_IZJAVA OTROCI-DMZ POHORJE 2020

PRIJAVNICA-IZJAVA OTROCI - VIRC POREČ 2020


Šolska svetovalna služba:
Tadeja Pregl
22.5.2020 | Število ogledov: 1


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (28.10.2020)
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 28.10.2020, 9:54:46
obiskovalec: 2625045
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net