STANJE PRIJAV ZA VPIS V SREDNJE ŠOLE ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

Obveščamo vas, da je na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport objavljena informacija o stanju prijav za vpis v srednje šole za šolsko leto 2020/2021.

Opozarjamo vas tudi, da lahko najkasneje do 16. 6. 2020 svojo prijavo prenesete na drugo šolo oziroma v drug izobraževalni program. To lahko storite tudi po elektronski pošti, in sicer tako, da izpolnite in podpišete Izjavo za prenos prijave in jo pošljete na elektronski naslov svetovalnega delavca oziroma svetovalne delavke srednje šole, kamor ste oddali prvotno prijavnico. Z izpolnjeno in podpisano izjavo bodo kandidati namreč zaprosili svetovalnega delavca ali svetovalno delavko, da v njihovem imenu odjavi kandidata iz programa, kjer ima prijavnico, ter prijavnico posreduje na drugo šolo, kamor bi jo kandidat želel prenesti.

Prenesene prijavnice bodo šole sprejemale do navedenega datuma ne glede na število prijav, ki jih že imajo. Kandidatom svetujemo, da se o prenosu prijavnice predhodno temeljito posvetujejo predvsem s starši in svetovalnimi delavci.

Do informacij lahko dostopate na spletni povezavi:Za vsa morebitna pojasnila se lahko obrnete na šolsko svetovalno službo.
21.5.2020 | Število ogledov: 1


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (28.10.2020)
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 28.10.2020, 9:27:25
obiskovalec: 2625024
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net