OBVESTILO STARŠEM
Spoštovani starši,

za nami je prvi teden pouka na daljavo. Ker je za vse ta način dela nekaj novega, se ves čas trudimo iskati boljše načine.
V naslednjem tednu bomo začeli s poukom preko spletne učilnice XOOLTIME (eAsistent). Ker je spletna učilnica urejena v eAsistentu in nas skrbi, da ne boste imeli vsi dostopa, bo učno gradivo dodatno objavljeno tudi na šolski spletni strani. V spletno učilnico bodo učno gradivo objavljali učitelji po dnevih, tako kot imajo učenci pouk po urniku. Preko spletnih učilnic boste lahko tudi komunicirali z učitelji in jim dajali povratno informacijo o samem delu oz. če boste naleteli na kakšne težave, vprašanja in dileme.
V spletni učilnici boste našli tudi gradiva učiteljev drugih šol, ki so javna. Ta gradiva lahko učenci rešujejo po lastni želji. Bistveno je, da učenci rešijo gradiva, ki jih bodo dobili od svojih učiteljev in da se držijo navodil svojih učiteljev.
Spletno učilnico najdete v eAsistentu in se imenuje XOOLTIME.
Način dela, ki je pred nami je nov za vse, zato se bomo skupaj učili in sproti odpravljali morebitne težave. Vljudno vas prosimo za sodelovanje in razumevanje. Verjamem, da nam bo skupnimi močno uspelo!

Ostanite zdravi in vse dobro vam želimo!
21.3.2020 | Število ogledov: 14


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (22.10.2020)
Projekt pogum
Ostalo
Informacije javnega značaja Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica
statistika
danes smo: 22.10.2020, 2:8:30
obiskovalec: 2620269
 
 
©2020 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net