IZJEMEN USPEH DVEH MLADIH KUHARJEV

Učenci in učitelji Podružnične šole Zgornja Ložnica smo zelo ponosni na naša dva nadarjena mlada kuharja – Lana in Žaka Verko.
Devetošolca sta se pogumno prijavila na tekmovanje Mali šef Slovenije, ki ga je organiziral Pop TV. Ob nedeljah popoldne smo tako spremljali oddaje, kjer smo bili vsakič znova presenečeni nad znanjem, spretnostmi in iznajdljivostjo obeh fantov. Pogosto sta nas tudi nasmejala s svojimi domislicami – tako kot v šoli.
Cela šola je pred tv ekrani še posebej močno stiskala pesti v nedeljo, 2.6.2019, ko je bila predvajana finalna oddaja. Fanta sta premagala dva kuharska para in si upravičeno zaslužila zmago. Še posebej smo ponosni, da sta se odločila pomagati nasprotnikoma in jima dovoliti povratek v trgovino po pozabljeno glavno sestavino. Povedala sta, da jih v šoli vedno učimo, da si je treba pomagati in veseli smo, da v žaru tekmovanja nista pozabila na to.
Tako je bilo na naši šoli naslednji dan še posebej živahno. Zjutraj so Žaka in Lana ob prihodu v šolo pričakali prav vsi učenci in učitelji ter televizijska ekipa. Prejela sta čestitke, učenci so navdušeno ploskali in skandirali, ko sta dvignila v zrak pokali Mali šef Slovenije, s katerim sta šoli priborila nagrado 10.000 evrov. Pokal bo odslej imel častno mesto v šolski vitrini in bo vzpodbuda mlajšim učencem, da se potrudijo na svojem področju in dosežejo uspeh.
Mali sef slovenijeDSC 0196

Lan in Žak, iskrene čestitke!
12.6.2019 | Število ogledov: 32


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (20.1.2020)
Zajtrk:
carski praženec, kompot
Malica:
štručka šunka sir, jabolčni sok, bio jabolka
Kosilo:
krompirjeva kremna juha s smetano, makaronovo meso, zelena solata s korenčkom
e-novice
Želite prejemati objavljene novice in fotografije po emailu?
statistika
danes smo: 20.1.2020, 9:44:4
obiskovalec: 2299119
 
©2012 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net