Naši smučarji zelo uspešni na področnem tekmovanju

V četrtek, 7.2.2019 je na Rogli potekalo področno tekmovanje v alpskem smučanju (veleslalom).
Rogla nas je pozdravila z zimsko idilo in lepo urejenimi progami. Barve naše šole je zastopalo 7 učencev. Najuspešnejša je bila Eva Lubej, ki je v kategoriji starejših učenk pometla s konkurenco in se povzpela na najvišjo stopničko. Vita Vrečko je v kategoriji mlajših deklic za las zgrešila prvo mesto. Z zaostankom 33 stotink je osvojila 2. mesto. Tudi Aneju Fiferju je v kategoriji starejših učencev zmanjkalo nekaj desetink do zlata. Anej je tako osvojil odlično 2. mesto. V kategoriji starejših učencev je nastopil še Nik Hvalec, ki je zasedel zelo dobro 6. mesto. Neja Dušej je pri mlajših učenkah osvojila dobro 16. mesto. Pri mlajših dečkih sta nastopila zelo obetavna brata Flis. David je osvojil odlično 15. mesto, Patrik pa 19. mesto. Potrebno je poudariti, da sta tekmovala s 3 oz 5 let starejšimi učenci in sta z njimi popolnoma enakovredno tekmovala, kar je lepa napoved za prihodnja leta.
Starejši učenci in učenke so ekipno osvojili zavidljivo 2. mesto in se tako vsi trije (Eva, Anej in Nik) tako posamično kot tudi ekipno uvrstili na državno tekmovanje, ki bo potekalo na Krvavcu v mesecu marcu.

Vsem učencem iskreno čestitamo za borbenost in odlične rezultate. Glede na pokazano, se že veselimo naslednjih izzivov na državnem prvenstvu.
132

25.2.2019 | Število ogledov: 9


navigacija
domov dodaj med priljubljene nastavi za domačo stran pošlji email
Vreme Podravje
Jedilnik (8.12.2019)
e-novice
Želite prejemati objavljene novice in fotografije po emailu?
statistika
danes smo: 8.12.2019, 12:35:26
obiskovalec: 2259956
 
©2012 Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, vse pravice pridržane | gostovanje www.slohost.net